7 mars 2012

KONY 2012(Det kan tydligen sägas både det ena och det andra om Invisible Children men jag väljer ändå att dela med mig av denna film då jag tycker att syftet är bra. Men man måste självklart själv vara kritisk till när våld möts med våld.)

2 kommentarer:

  1. Håller med om att man ska vara försiktig när våld möter våld men.. jag tycker att kritiken är väldigt vag och undrar hur många av de som kritiserar organisationen egentligen hjälper behövande på annat sätt. Det är oftast så mycket snack men liten verkstad.

    Nej, kom igen, säger jag (inte direkt till dig men till de som är starkt kritiska). När någon äntligen gör något, dessutom på ett fyndigt och i tiden perfekt sätt via denna video - vad är problemet?! Varför blir folk så skeptiska? Försök göra något själv då människor, tänker jag.

    SvaraRadera
  2. Ja, jag tycker själv att det är svårt att veta vilken sida som har "rätt". Men jag väljer att stödja initiativet genom att visa filmen och tror absolut att det är en bra grej att göra människor mer medvetna. Jag hade ju aldrig hört talas om Kony innan detta liksom.

    SvaraRadera