19 september 2011

Längtande trängtande

Ni vet hur det kan vara när man till exempel är bebissugen och ser gravida överallt. Eller kanske helt enkelt hungrig, men på nått sätt hindrad från att äta, och ser mat överallt. En sådan månad har jag haft, men i mitt fall har det varit Fjällräven Kånken jag sett, överallt! Minst varannan person måste ju äga en sådan kan man tro. Men nu har jag fått min bebis och dessutom till lite billigare pris än i Svea men hjälp av Linnea som nyss kommit hem från New York. (Tack igen, den är så galet fin, och praktisk!)

6 kommentarer:

 1. Tror du en MacBook 13tum får plats? Förmodligen inte?

  SvaraRadera
 2. Jag har tyvärr inte koll på storleken på den datorn, men den storlek jag har på ryggsäcken är gjord så att 2 st vanliga A4-pärmar ska få plats, dock finns Kånken även i andra storlekar, bl.a. en särskild för laptops. I min, och de flesta Kånken vad jag vet, så följer det med en ficka längst bak med ett sittunderlag i, man kanske kan stoppa ner datorn där i :)

  SvaraRadera
 3. Jag har tyvärr inte koll på storleken på den datorn, men den storlek jag har på ryggsäcken är gjord så att 2 st vanliga A4-pärmar ska få plats, dock finns Kånken även i andra storlekar, bl.a. en särskild för laptops. I min, och de flesta Kånken vad jag vet, så följer det med en ficka längst bak med ett sittunderlag i, man kanske kan stoppa ner datorn där i :)

  Den 19 september 2011 22:31 skrev Disqus <
  >:

  SvaraRadera
 4. Åh, gulligt och praktiskt att det följer med ett sittunderlag :)

  SvaraRadera
 5. Sen du började prata om dom så har jag också sett dom överallt, det är ju jätte många som har sånna :)

  SvaraRadera
 6. Eller hur! Man ser massor överallt! :)

  SvaraRadera