3 januari 2012

Dagens dilemma

Ett av livets stora dilemman måste ju vara detta med att man, när man har en massa att göra, kommer på tusen saker man ska göra när man får tid men att man sen när man väl får tid blir uttråkad och sover bort tiden och får ångest över hur icke-produktiv man är. Inte det? För mig är det i alla fall ytterst irriterande att ha längtat efter ledighet och allt mys jag då ska syssla med för att sedan (varje gång) mötas av min egen paradox: slö och rastlös - på samma gång. Det pirrar i benen av rastlöshet men så fort jag reser mig (med en suck) så vill jag bara tillbaka till sängen med datorn på magen igen. Illa är vad det är. Jag vill ju vara pigg och produktiv och göra massa trevliga lov-saker och använda min tid. Carpe diem liksom.

5 kommentarer:

 1. Vilken mysig bild på dig Jossan :)

  SvaraRadera
 2. Vi människor är väl bara för konstiga...alla har vi våra egenheter och jag kan känna igen igen mig i dina på ett sätt! Men på ett annat inte alls... :)

  SvaraRadera
 3. Haha ja vi är verkligen konstiga!

  SvaraRadera
 4. Enkelt. Skriv en affärsidé och starta ett företag. Allt går att göra med datorn på magen - även om det kan se lite skumt ut i längden. :)

  SvaraRadera
 5. Haha ja det var ju en fin idé, måste bara klura ut ett bra affärsidé som kanske eventuellt innebär ett botemedel mot kroppens behov av rörelse :)

  SvaraRadera