7 november 2011

Thaikyckling med nudlar

Dagens middagstips! (Galet gott för övrigt, och enkelt, och till stor del hämtat härifrån.)


4 port äggnudlar
1/2 purjolök
2 röda paprikor
600 g kycklingfiléer
1 msk olja
1 påse Chicken Thai Wok Spice Mix
1 burk kokosmjölk (à 400 ml)
1 lime
Maizena-redning

Koka nudlarna.
Skär purjolök, paprika och kyckling i bitar. Bryn kycklingen i oljan.
Tillsätt purjolök, paprika, kryddmix och kokosmjölk och låt koka en stund.
Tillsätt pressad limejuice och om det behövs även redning.
Äts för bästa känsla med pinnar, in my opinion. Mums!

3 kommentarer:

  1. Så gott :3
    Hur har du det Jossan? Skulle vara kul och träffa dej nån dag! Kramiz <3 :)

    SvaraRadera
  2. Jag har det väldigt bra faktiskt, lite mycket i skolan just nu men det funkar bra ändå. Ja, det blir lite så när man flyttar, att man inte åker ut till Harbo lika mycket, men ibland blir det iaf :)

    SvaraRadera
  3. Åh vad gott! Det är exakt sån här mat jag längtar efter! Kycklingfiléer med thai smaker!! Mums!!!

    SvaraRadera