28 augusti 2011

Söndagsläsning

Jag har följt ett gäng bloggar i flera år nu, mestadels vänner och bekanta men nu börjar min lista fyllas av fler och fler okändingar (för mig personligen) som helt enkelt bloggar bra. Jag envisades både länge och väl med att placera alla dessa bloggar som en länklista bland Favoriter/Bokmärken och sedan varje dag (oftast) kolla igenom var och en av dessa bloggar för att se om något nytt hade hänt. Funkade rätt bra tyckte jag, allt annat verkade så komplicerat.


Men så en vacker dag kom Bloglovin' instormandes i mitt liv och gav vardagen nytt ljus. (Rättare sagt så insåg jag att det var en väldigt praktiskt lösning på allt detta klickande och letande efter nya, färska blogginlägg. Så efter att ha ratat det länge, troligen för att jag inte riktigt förstod hur det funkade, klev jag in i Bloglovin'-världen)

Nu är det så enkelt att följa bloggar, och dessutom väldigt praktiskt till exempel när någon tar en lång bloggpaus för att senare återkomma. Jag är störtkär i Bloglovin' helt enkelt och kan varmt rekommendera att knappa in alla era favoritbloggar och följa dem på det sättet!
(Funkar även bra, om än lite långsammare, via min Android).

5 kommentarer:

 1. Jag var medlem på Bloglovin förut, men jag förstod inte hur man gör. så jag är inte längre medlem där.
  Men jag funderar på att bli medlem där igen...

  SvaraRadera
 2. Jag var medlem på Bloglovin förut, men jag förstod inte hur man gör. så jag är inte längre medlem där.
  Men jag funderar på att bli medlem där igen...

  SvaraRadera
 3. fantastiskakompliceradeliv29 augusti 2011 15:59

  Okey, ja det är inte så svårt faktiskt. Du blir först medlem via bloglovin.com, senkan du koppla din egen blogg till ditt konto om du vill så att du kan se till exempel om någon följer din blogg och så. Sen går du in på Nya inlägg och väljer +Lägg till blogg: Där klistar du in adressen till den blogg du vill följa och väljer den rätta. Sedan kommer sidan uppdateras med de senaste inläggen från den bloggen. Du gör likadant med alla bloggar du vill följa. När du går in och läser inläggen så markeras de som lästa. Hör av dig igen om det är något du inte förstår!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. finlandsgullet29 augusti 2011 20:20

  Nu är jag medlem på Bloglovin :D
  Tack!! Men jag vet inte hur man fixar bakgrund, där man ser ens blogg. :P Vet du hur man gör??
  kram

  SvaraRadera
 5. fantastiskakompliceradeliv29 augusti 2011 23:56

  Ojoj, nu vet jag inte riktigt hur du menar med bakgrund. Men om du vill lägga ni din egen blogg så går du in på Konto > Mina bloggar > Ta kontroll över blogg. Där skriver du in adressen till din egen blogg.
  Hoppas det funkar, kram!

  SvaraRadera