25 juli 2011

Väderbiten

Jag är så att säga a bit under the weather vilket iochförsig resulterar i mycket tid men dock väldigt lite ork. Därav vill jag hänvisa till tidigare inlägg som man kan hitta exempelvis genom att scrolla nedåt eller välja ett ämne här till höger. Annars finns det också en lista med bloggande vänner till vänster. Håll till godo!

2 kommentarer:

 1. Det var kanongott och han förtjänade verkligen den där middagen. :) Att laga mat i flera timmar till ngn annan är verkligen underskattat... Tack så mycket för kommentaren på mitt senaste inlägg! Just nu sitter jag och funderar över om man kan VETA att man har träffat "den rätta", kan man det? Det enda jag kommer fram till är att känslor av alla de slag är fruktansvärt diffusa och dessutom momentana. De kan ändras på bara ett par få sekunder och hur skulle man då kunna veta att man har träffat mannen i sitt liv? Sen tänkte jag ett steg till och undrade HUR man skulle kunna veta att man har träffat "den rätte" om man nu har gjort det och kom fram till att om magkänslan indikerar att man har träffat ngn som man vill leva hela sitt liv med och man inte vet varför man känner så, så är det nog helt rätt. Jag tror att jag är där någonstans - det här är mannen jag vill leva mitt liv med och jag kan inte förklara varför jag känner så. Det bara är så helt enkelt. Det är nog för stort för att man ska kunna förklara det med ord. Så, vid 23 års ålder (snart!) har jag blivit vuxen, insett vem jag är, vad jag vill vara och vem jag vill vara med. Det är lite häftigt! Hela grejen med att bli vuxen och inse livsavgörande saker är rätt förbluffande och härlig. Nu måste jag bara hitta ett fint tillfälle att fråga honom om han vill gifta sig med mig. Håll en tumme!

  Och jag kommer att besöka din blogg ända tills du är lite mer inte under the weather och ovädret har dragit förbi. Skickar en kram och hoppas verkligen att du inte har råkat ut för något stort och jobbigt!

  SvaraRadera
 2. fantastiskakompliceradeliv29 juli 2011 00:58

  Wow! Verkligen härligt och häftigt att du känner så, vad spännande! :) Jag tror att när man känner sig trygg tillsammans med killen (utöver allt det där känslofyllda som såklart också behövs!) och är beredd att ge av sig själv men samtidigt också får, att man har "ett bra utbyte", då handlar det inte om att luska ut om det är THE ONE, utan om att bestämma sig tillsammans om att det är det, att man helt enkelt är villig att älska i nöd och lust. Men vad vet jag :) Iallafall så är det underbart att läsa vad du skriver, det gör mig glad! Jag håller alla tummar!

  Och så lite kort om mig: Det är absolut ingen fara, jag har bara råkat på ännu en förkylning bland många sådana under det senaste året, så jag börjar bli rätt trött på det, men jag försöker sova "så mycket jag orkar" så ska det nog fixa sig! Men tack för din omtanke och för att du kollar bloggen!

  Kram!

  SvaraRadera