8 april 2012

Trerätters med mamma

I julas gav jag mamma i julklapp att vi skulle laga en trerätters tillsammans. Här om veckan kom vi till skott!

 

Rotfrukter skjutsades in i ugnen.


Komplicerad efterrätt lagades.


Kycklingfiléer fylldes med feta&pesto-gojs och lindades med bacon.



Lillasyster kom på besök och hjälpte oss med förrätterna.


Förrätt: Ugnsrostat bröd med skagenröra, avokado, citron och körsbärstomater. (Hjälp vad gott!!)




Varmrätt: Ugnsrostade rotfrukter med baconlindad och pesto&feta-fylld kyckling serverades med örtdipp.


Efterrätt: Bubblig hallonmousse toppad med hallon. 
(Receptet hittas här, dock småändrade vi lite. Exempelvis använde vi skogsbärscider istället för mousserande vin.) 
Väldans gott och liksom luftigt och lent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar